Agenda destacada DESEMBRE Sant Boi

Fira de la Puríssima 2018

Els dies 6, 7 i 8 de desembre tindrà lloc la 72ª edició de la Fira de la Puríssima, una de les fires més antigues i visitades e importants de Catalunya.

És l'esdeveniment més visitat de Sant Boi des de fa anys i cada any sap combinar tradició i modernitat, en al Comerç, la innovació, la vida social i cultural  de la ciutat.

 

Una de les principals novetats de la fira d'enguany és la nova ubicació de l'exposició de l'Ajuntament, que compartirà espai amb la Carpa Fresca amb l'afany d'estar millor integrada en el conjunt de l'espai firal.

En aquesta ocasió, l'exposició estarà dedicada a la cura de l'espai públic. La Fira vol seguir mostrant que Sant Boi "respira un altre aire" i donarà a conèixer el compromís col·lectiu de tota la ciutat per cuidar i ser responsables amb els nostres carrers, places i edificis.

Una altra de les novetats és l'ampliació dels espais i activitats dedicats a les famílies. Creixerà l'espai de granja, un dels més valorats de la fira, i s'incorporaran nou tallers i xerrades a l'espai familiar.

La Fira seguirà apostant per la qualitat ambiental, l'ús de vehicles no contaminants, el transport públic i la mobilitat a peu tot ampliant l'Espai de Mobilitat Sostenible i Saludable.

La Fira és sempre un espai de lleure i de participació en la vida col·lectiva, on es pot gaudir d'activitats per a tots els públics.

El Mercadal Gastronòmic, la Carpa Fresca, la Festa de l'Animal de Companyia, la Fira de Nadal, el ViCult i altres aparadors de la vida cultural local, l'espai comercial, les carpes de les entitats i moltes altres activitats que trobareu pròximament en el programa fan de la ciutat un referent per a les persones que, aquells dies, la visiten d'arreu.

Cada any visiten la Fira més de 250.000 persones de Sant Boi, dels municipis propers i de tot Catalu

Una Fira de 10

▪ La Fira, un cartell

És la porta de presentació de la Fira. La il·lustradora santboiana Raquel Gu, autora de la imatge del cartell, ha reflectit el Sant Boi de les persones, divers, inclusiu i obert.

▪ La Fira gastronòmica

El Mercadal acull al nucli antic la 5a Fira de Cervesa Artesana i la 4a Mostra de Food Trucks, dos imprescindibles de la Fira. El producte fresc i de proximitat us espera a la Carpa Fresca.

▪ La Fira familiar

L'espai de granja, un dels més valorats de la Fira, creix en superfície i activitats. Hi haurà més animals i i ofertes per als nens i les nenes També s'incorporen nous tallers i noves xerrades a l'espai familiar. No faltarà la Festa de l'Animal de Companyia, un clàssic de la Fira.

▪ La Fira de la cultura SB

El ViCult i el Fet a Sant Boi es consoliden com a espais que mostren el talent i la diversitat cultural que hi ha a la ciutat. Hi haurà concerts, dansa i activitats participatives.

▪ La Fira de la mobilitat

L'ampliació de l'espai de Mobilitat Sostenible i Saludable és una clara aposta per la qualitat ambiental, l'ús de vehicles no contaminants i el transport públic. Les persones que el visitin podran conduir un vehicle elèctric, resoldre dubtes sobre el sistema de càrrega, pedalar i participar en activitats.

▪ La Fira jove

El concert de Toteking és el portal de la Fira i el Mercat d'Art Jove torna a ser l'espai de promoció dels i de les joves artistes de Sant Boi.

▪ La Fira tradicional

El certamen convida any rere any al lleure i la participació en infinitat d'activitats. El planter, la Fira de Nadal, els gegants i la mostra de fruites i verdures són alguns exemples.

▪ La Fira al cine

Els Cinemes Can Castellet projecten el curtmetratge "Sant Boi respira un altre aire", dirigit pel santboià José Luís López i producció associada amb l'Ajuntament, on han participat actors i actrius de la ciutat. Invitacions gratuïtes, a l'estand municipal i a les taquilles dels cinemes.

▪ La Fira en foto

La Fira us convida a participar en el concurs per Instagram La Millor parada de la Fira, amb l'etiqueta #concurs72Firapurissima. Podeu guanyar una capsa regal d'experiències de Sant Boi (teatre, dinars, carxofada, ...). Bases, al facebook de la Fira.

▪ La Fira de l'espai públic

A l'exposició municipal, l'Ajuntament proposa un gran passeig per l'espai públic de Sant Boi i convida tothom a cuidar la ciutat i a ser corresponsables dels nostres carrers, les nostres places i el nostre entorn.

Pots consultar la programació de tots els actes en:

www.santboi.cat/firapurissima

 

 

 

 

CONTACTE

PRODUCCIÓ:

 

 

TELÈFON 617 026 163

info@revistaapropdetu.com